Portfolio

 

Reviews

Jomelle maakt voor ons de achtergrond muziek voor onze escaperooms. Geluid is een krachtige en simpele manier om beleving neer te zetten bij een dergelijk interactief spel. Goed geluid zweept spelers op en geeft spelers het idee dat ze echt in een andere wereld bezig zijn.

De samenwerking met Jomelle is prettig en laagdrempelig waardoor er snel geschakelt kon worden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de muziek is origineel, niet te hard maar toch spannend. In het vervolg zullen we Jomelle zeker weer vragen voor de muziek!

www.circlereallifegaming.nl – Rolf

Jomelle is een betrouwbare en zeer gepassioneerde muziek expert. Zijn lessen zijn goed gestructureerd en hebben mij echt geholpen veel meer uit FL-studio te halen. Zowel op het gebruikersvlak van de DAW als ook muziek-technisch weet Jomelle veel bij te brengen op een makkelijk begrijpbare manier.

Ook voor mensen die al een degelijke basiskennis hebben van FL, is Jomelle een uitstekende sparringspartner welke vanuit andere invalshoeken veel creativiteit kan losmaken. Ik beveel hem ten zeerste aan!

Jonathan Muszynski

Sound Design comments

Low reverb boom – Downloaded: 2343

 • tomspastars – 4 months, 1 week ago

  perfect for movie trailers

 • MallocFreeman – 9 months ago

  Nice ! Thanks 🙂

 • broadleaf 1 year, 5 months ago

  very cool, will use it for something scary in the game

 • cmdool – 3 years, 2 months ago

  Nice one dude!

Magic Sound – Downloaded: 3191