Portfolio

Reviews

  • De les van Jomelle is mij erg goed bevallen. Bij aankomst stonden er 2 laptops klaar (voor mijzelf en klasgenoot) waar we zelf ook nog op konden vogelen in plaats van alleen maar kijken naar wat er ons verteld werd. Hele goede voorbereiding dus.
   Aan het begin gaf ik aan waar ik moeite mee had. Ik wilde vooral trucjes weten die je helpen zodra je vast zit, en of die er waren.

   Ik ben erg blij dat Jomelle hier aandacht aan heeft besteedt. Ik merk namelijk dat wat hij heeft verteld mij heeft geholpen bij het produceren.
   Na de les heb ik nog een aantal keer gemailed omdat ik nog een paar vraagjes had. Ik was heel blij dat ik hem gewoon mocht mailen en ik snel antwoord kreeg over de vragen die ik nog had.
   De les is mij dus nogmaals erg bevallen. Heel erg bedankt Jomelle!

   Stephan van ’t Veld – Sound Education student

 • Voor onze opleiding Communication & Multimedia design moesten wij een interactieve media oplossing verzinnen voor stichting Erfgoed Gelderland. Voor deze oplossing hadden wij iemand nodig die verstand had van het maken van 360 graden geluid voor onze applicatie.

  We hebben hiervoor JomelleMusic gevraagd om ons hier mee te helpen en wij zeer tevreden met het resultaat. Het geluid is professioneel gemixt en het is ook nog eens binnen twee weken gedaan waardoor we op tijd alles in konden leveren. Jomelle Music is een echte aanrader voor alles wat met geluid te maken heeft en wij zouden zeker nog een keer terug komen!

HISTO project, HAN

 • Jomelle maakt voor ons de achtergrond muziek voor onze escaperooms. Geluid is een krachtige en simpele manier om beleving neer te zetten bij een dergelijk interactief spel. Goed geluid zweept spelers op en geeft spelers het idee dat ze echt in een andere wereld bezig zijn.

  De samenwerking met Jomelle is prettig en laagdrempelig waardoor er snel geschakelt kon worden. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, de muziek is origineel, niet te hard maar toch spannend. In het vervolg zullen we Jomelle zeker weer vragen voor de muziek!

www.circlereallifegaming.nlRolf

 • Jomelle is een betrouwbare en zeer gepassioneerde muziek expert. Zijn lessen zijn goed gestructureerd en hebben mij echt geholpen veel meer uit FL-studio te halen. Zowel op het gebruikersvlak van de DAW als ook muziek-technisch weet Jomelle veel bij te brengen op een makkelijk begrijpbare manier.

  Ook voor mensen die al een degelijke basiskennis hebben van FL, is Jomelle een uitstekende sparringspartner welke vanuit andere invalshoeken veel creativiteit kan losmaken. Ik beveel hem ten zeerste aan!

Jonathan Muszynski

 • Inmiddels heb ik 2 lessen van in totaal 6 uur gevolgd bij Jomelle en ik denk dat ik er in de nabije toekomst ook zeker nog een keer langs ga komen. Door de fijne sfeer en de grote FL Studio kennis van Jomelle heb ik veel kunnen leren. Daarom vind ik Jomelle een aanrader voor iedereen die vragen heeft over FL Studio
  DJ Vince Morgana
 • Hele leerzame tijd gehad bij Jomelle, heeft overal een antwoord op en heeft veel kennis over FL Studio en muziek over het algemeen. Bedankt!
  Siem Van Der Gragt